top of page
Search

”Let the body speak the unspoken stories”

Updated: Oct 18, 2020

Aldrig hade jag trott att min kropp hade så mycket ouppklarade händelser i sig som omedvetet hållit mig tillbaka från att leva mitt liv fullt ut. Jag menar fullt ut som att vara närvarande i möten med andra människor, att tala min sanning fastän det skaver och går emot önskan om att vara andra till lags och att bli accepterad. Att leva fullt ut som att uppmärksamma min fysiska kropp och hur den reagerar i olika situationer, på känslor och att våga följa hjärtats impulser trotts många hindrande tankar som gör allt för att stanna i min comfort zone och om det vill jag berätta för er.


Jag hade föreställningen om att min kropp var fri, öppen och att jag kunde hantera den väl när stress och spänningar gjort sig påmind i kroppen och att jag lärt mig reglera nervsystemet efter tusentals timmar av yoga, meditation och deltagande samt ledande av workshops inom området. Men efter mitt första möte med The Gaia Method och de-armouring för snart två år sedan fick jag tillträde till nya och ännu outforskade platser och tillstånd i min kropp och existens. Med en mjuk och tillåtande beröring och starkt närvaro på specifika punkter på min kropp kände jag hur blockeringar av energi löstes upp. Hur känslor och minnen från förr blev närvarande i stunden och att jag genom att få tillåtelse att möta dem känslorna igen under en trygg form och med en annans persons nervsystem som reglerade mitt nervsystem så blev jag fri från dem trauman som kroppen så frekvent hållit fast vid.


Det handlar om att skala av lager för lager, att riva de sköldar som kroppen så aktivt hållit upp för att orka stå ut… och visst är jag tacksam för det, många gånger var det räddningen speciellt som barn. Men tänk alla gånger jag inte uttryckt min sanning, mina känslor eller fått upprättelse av orättvisa, alla de minnen finns undanstoppad i min kropp och jag bestämde mig för att låta berättelserna komma fram.

Upplevelserna jag fick efter återkommande behandlingar gav mig tillträde till källan, ett djup jag tidigare inte kunde relatera till. Det var som att gå in i och falla i de djupaste av oceaner. Ett djup jag kunde ana men inte riktigt vågat tro på att det faktiskt fanns gömda skatter som också var en del av hela mig. Skatter som är rätt osköna att upptäcka och samtidigt nödvändiga om jag nu ville låta berättelserna komma fram.De-armouring behandlingarna har gett mig en djupare kontakt med min fysiska, energetiska och astrala kropp. Jag säger ja till att leva livet fullt ut genom att tillåta njutning och vara i det som är, precis som det är. Jag är idag oftare vaken i varje cell i min kropp och under kärleksakten kan jag ge mig hän till än mer njutning, intensitet och upplever totalt tillit till livet.

Behandlingarna har också gjort mig mer medveten om och helat traumatiska mönster i mitt liv. Jag är idag mer närvarande och i kontakt med mitt autentiska jag. Jag har lärt mig att hantera stress och andra påfrestningar i mitt liv och framförallt har jag större tillgång till alla mina känslor.


De guidar mig vidare i det jag behöver titta djupare på och det bästa och samtidigt det som också utmanar mest är att det aldrig tar slut. Berättelserna är oändliga och vill berättas.

Tack för att jag fick dela med dig vad som händer i mig!

166 views0 comments

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page