top of page
305328886_605007694694752_4187360658103271182_n_edited.jpg

  Sacred Womb Initiation

Längtar du efter att förstå kraften i din womb och att förkroppsliga ditt fullaste feminina uttryck?
 

Nästa årsprogram av Sacred Womb Initiation startar september 2024. Missa inte den unika chansen att under ett år resa tillsammans med andra kvinnor in i vår mest heliga plats, vår feminina essens. Läs mer här!

Jag erbjuder ett djupt ceremoniellt space, där vi skapar ett tempel av kärlek och helande frekvenser. Din womb är det stora feminina mysteriet, allt livs Creatrix. Womben är en källa av djup förkroppsligad visdom, som kommer från alla kvinnor som har vandrat på jorden före oss. Hon är brunnen av oändlig kreativitet, helande och intuitiv kunskap. Womben är det gudomligas tempel i din kropp
 

Nu, mer än någonsin, vaknar kvinnor upp till de helande krafterna i womben och den feminina cirkeln och inser att detta är resan hem till helgedomen inuti. Din feminina själ lever i ditt livmodertempel, jag är här för att inspirera dig att väcka en levande relation till henne. Detta är en pånyttfödelse av er feminina utstrålning, som låser upp krafterna och visdomen i er heliga livmoder. Din feminina utstrålning av kärlek finns redan inom dig, hon behöver bara bli ihågkommen.

 

Din sexuella energi är det heligaste i dig och den har använts i 1000 år för helande, kreativitet och manifestation.

 

Intimitet kan beröra våra djupaste sår, våra mest sårbara hemligheter, våra hjärtskärande fasthållanden och missbruk. Intimitet tar också fram våra mest ädla, heroiska jag, våra mest omtänksamma, inspirerade och vackra handlingar.

Min feminina kraft och inre guide

För mig började resan på riktigt för nio år sedan då jag befann mig i en livskris och processen att läka tidiga trauman manifesterades genom kroppens tydliga uttryck i form av somatiska besvär och smärtor. Kroppen gav mig guidning på var jag behövde rikta min uppmärksamhet mot och till slut kunde jag inte undgå kroppens impulser. De rum jag fann mest läkning i var med andra kvinnor där vi praktiserade uråldrig visdom och jag blev varse vikten av förebilder, elders, lärare och terapeuter som verkligen ägde och förkroppsligade de modaliteter jag blev guidad i.  De blev kanaler av det heliga gudomliga ljuset och jag fick tillgång till källan ju mer trauma, sår och smärta jag kunde omfamna och läka i mig själv desto mer ljus och kraft kunde jag själv stå i och hålla rum för andra. 

 

 Arbetet med Sacred Womb Initiation handlar för mig om att möjliggöra trygga rum för andra kvinnor att återta kontakten till sin heliga kropp, för ökad livskraft, medveten läkning och expansion. Jag älskar att utforska vår feminina kraft genom olika modaliteter som wombdance, ljudande, andningstekniker, sång, meditation, yoga, dans, snippsauna, yoniäggceremonier, ritualer och sharing. Det är en resa som handlar om att fördjupa kontakten med vår kropp och att väcka vår wombs fulla potential. En resa inåt för att möta din inre healer! 

bottom of page