top of page
Search

Livmoderhalsens potential till salig kärleksakt

Updated: Mar 29, 2022

Längtar du till att få tillgång till fullständig njutning? Kom med på en resa i ett sexuellt uppvaknande som kan innebära att vi går från domningar och smärta till salig njutning. Livmodern som också kallas the gateway to universal bliss kan ta oss till andra medvetandetillstånd. Låt oss hylla och hela vår heliga port!

Livmodern är dörren till allt mänskligt liv, när vi respekterar och läker den blir den en kanal av styrka, kreativitet och skönhet. När dennas röst tystnas och inte lyssnas på, blir den en vessla av obalanser. Livmodern är huset för alla våra känslor och tillståndet av kvinnans livmoder är en reflektion av hela världen och universums kollektiva livmoder. Mer exakt är livmoderhalsen placerad i botten av vår livmoder och går in i vaginan som kan ta oss hela vägen in. Många kvinnor är inte i kontakt med livmoderhalsen och den kan vara en plats som upplevs smärtsam eller att den inte känns alls. Livmoderhalsen är stark kopplat till vår njutningsförmåga, som är kopplat till vår fertilitet, ju fler positiva erfarenheter av kärleksakten en kvinna har desto större chans är det att bli gravid. Livmoderhalsen har sitt egna liv, den sitter inte fast utan den rör sig upp och ned. Den är flytande och ändrar plats främst beroende på var i menscykel vi befinner oss men också när du är upphetsad, den kan flytta sig upp och bak som att den gömmer sig för att skydda sig vid smärta vid djup penetration. Om du är tillräckligt upphetsad kommer den ned för att möta vad som är där. Den kan ha en liten öppning och den kan gradvis öppna sig mer och mer, den kan till och med omfamna upp till fyra fingrar. Det finns ingen risk för infektion om du har en öppen livmoderhals eftersom den är konformad. Det är endast vid en naturlig förlossning som livmoderhalsen är helt öppen. Livmoderhalsen kan suga upp sperma för att du ska bli gravid och ibland kan din partner känna det.

Från den här platsen i vår kropp har vi möjligheter till djupa orgasmer eftersom livmoderhalsen kommer i kontakt med vagusnerven som börjar bakom örat och går igenom alla våra organ ända ned till livmoderhalsen och till bäckenbottennerven samt en rad olika nerver. Ju djupare nerver du kommer i kontakt med under kärleksakten desto djupare orgasmer kan du uppleva.


Det finns oändliga potential i din livmoderhals och den kan bli en orgasmisk punkt, orgasmer som varar lång tid, kanske en timme eller en hel dag. En kvinna kan uppleva utomkroppsliga tillstånd från universum, som att totalt upplösas, att bli ett med det gudomliga, med allt och samtidigt intet och med en känsla av total fulländning. Det kan ta många års träning för en kvinna att uppleva de tillstånden och för vissa kvinnor har det alltid varit så.


Runt livmoderhalsen sitter ofta mycket känslor som kan vara kopplat till tidigare erfarenheter kring vår sexualitet men också andra negativa erfarenheter som att inte bli mottagen väl. Det kan också vara erfarenhet av traumatiska födslar som sitter kvar på den här platsen och vi kan uppleva smärta, hyperkänslighet eller domningar som att vi inte har någon kontakt till den här kroppsdelen alls.


Vaginans olika delar/zoner är energetiskt kopplat till olika organ i kroppen, vår livmoderhals är i direkt kontakt med hjärtat. Vi behöver ge vår livmoderhals mycket kärlek och vilja ta emot den fullt ut. Gör det sakta och utan förväntningar först då kan hon våga öppna upp sig. Vägen till kvinnans sexualitet är genom hjärtat.


Det handlar inte om en teknik eller quickfix, det handlar om en resa om att integrera och inkludera vår känslokropp, energikropp och vår fysiska kropp. Att expandera medvetandet genom kärleksakten.

Att livmodern är en dörr till expanderade, livsförändrade orgasmer, så är det likaväl vår självkänsla och värdighet, självkärlek som avgör hur vi relaterar och hur vi fysiskt kan öppna upp oss för njutning och ge oss hän fullt ut. Det handlar alltså om att skapa en intim relation till oss själva, att förstå och lära känna vår värdighet, våra instinkter och att inte kompromissa med oss själva.


Många kvinnor har blockeringar i kroppen och runt yoni och det gör att vår livsenergi inte kan flöda fritt i kroppen. För att uppleva njutning fullt ut behöver vi låta livsenergin flöda igen. Blockeringar och sköldar (armour) i yoni kan vara smärta, domnade delar, eller att vi blir uttråkade vid beröring. Det kan brännas, svida, och ibland kännas som en ilande nål och stickande värk. De områden behöver uppmärksamhet!

Under en de-armouring behandling arbetar vi med mjuk beröring på de platser som behöver det, full av närvaro, tålamod och kärlek för att steg för steg nära oss vår fulla potential. Varmt välkommen att boka en yoni de-armouring!

175 views0 comments

Comentários


bottom of page