top of page
Search

Det vi inte läker i dåtiden är stängt i framtiden

Jag lyssnade nyligen på Thomas Hubl, som är en välkänd författare, lärare och expert på trauma och jag blev inspirerad att dela delar av hans visdom om att läka våra kollektiva trauman och kopplingen till vår kropp.


Trauma är fryst i tiden och det som pratar just nu, är historien och dina förfäder som sitter här. Vi bär alla på individuella, våra förfäders och kollektiva trauman i det system vi alla ingår i och det är ett uttryck för historien.


Att vända oss bort från något som var för svårt att hantera var intelligent då, det var inget misstag. Trauma hände då och det händer ända sen dess. Det är som att vår livsenergi konstant går åt till att upprätthålla frusna trauman i vår kropp.


Som liknelsen med frysen: Vad gör din frys åt dig? Den håller maten kall. Vem betalar din elräkning? Det gör jag själv.


Mellan 2-300% av strömmande energi frigörs i kroppen när vi läker trauma och när vi är i trauma kan vi inte känna och respondera på det som faktiskt händer. Vi stänger av för det blir för svårt för vårt system att ta hand om. Trauma gör att energiflödet stagnerar och upplevelsen kan vara att livet går fortare, vi snabbar på. Det handlar till stor del om konsten att vara vaken och hålla medvetande i pikarna och när det är som svårast.


Det finns mycket vi kan göra för att läka. Vi kan bland annat:

- Leva mindfulness

- Söka healing communities

- Skapa hälsosamma relationer

- Möta likasinnade personer

- Ibland behöver vi professionell hjälp att läka våra trauman

- Se utifrån den mystiska linsen: att förstå The divine law om hur vi ärver ljuset från våra förfäder som är vårt karmiska fotavtryck. Att vi har vissa kanaler i våra kroppar som är direkt kopplade till våra förfäder. Ju mer vi rensar i vårt karmiska led desto mer ljus och energi kan vi hålla i vårt system.


Låt oss integrera historien för då gör vi framtiden större! Kroppen vet, för i kroppen finns våra förfäder, visdomen och de-armouring handlar om att tina frusna impulser för att leva fullt ut.98 views0 comments

Comments


bottom of page